Col·lectiu de programari lliure de Valls i l’Alt Camp.

hlv

Qui som?

Som un grup de joves de Valls, que tenim en comú l’interès per la informàtica, i sobretot, pel Programari Lliure.

El projecte H@ckLabValls comença a finals de l’any 2009, quan un grup de persones residents a Valls, decideixen posar en comú les seves inquietuds sobre informàtica, basant-nos en el programari lliure, internet i l’apropiació privada dels intruments de comunicació.

Decidits a difondre les nostres idees, i a ampliar el cercle de persones involucrades, no va passar gaire temps a realitzar les primeres activitats. Al maig del 2010 es van realitzar les primeres Jornades de Programari Lliure de Valls i l’Alt Camp, sota el cartell de FesInternet 2010, organitzat anualment per Casa Caritat.

 Què volem?

…Volem difondre els nostres coneixements a tothom qui vulgui escoltar i aprendre… així com escoltar i aprendre dels coneixements de tothom!

 Per què?

Perquè aquest tipus de programari necesita difusió, perquè a Valls no n’hi ha, i perquè havíem de fer quelcom!

 Amb qui?

Amb tú i amb tot@s! si et motiva el món del codi lliure, ets de la zona o més lluny, i tens ganes de fer alguna cosa més… posa’t en contacte amb nosaltres a través de la llista.

 A on?

Ens podreu trobar els dimecres a partir de les 7 de la tarda al Casal Popular la Turba de Valls. Estem oberts a tothom! consulteu quan és la próxima ciberLab al calendari.