HLV- H@ckLabValls

 Col·lectiu de programari lliure de Valls i l’Alt Camp.

hlv

Qui som?

Som un grup de joves de Valls, que tenim en comú l’interès per la informàtica, i sobretot, pel Programari Lliure.

El projecte H@ckLabValls comença a finals de l’any 2009, quan un grup de persones residents a Valls, decideixen posar en comú les seves inquietuds sobre informàtica, basant-nos en el programari lliure, internet i l’apropiació privada dels intruments de comunicació.

Decidits a difondre les nostres idees, i a ampliar el cercle de persones involucrades, no va passar gaire temps a realitzar les primeres activitats. Al maig del 2010 es van realitzar les primeres Jornades de Programari Lliure de Valls i l’Alt Camp, sota el cartell de FesInternet 2010, organitzat anualment per Casa Caritat.

 Què volem?

…Volem difondre els nostres coneixements a tothom qui vulgui escoltar i aprendre… així com escoltar i aprendre dels coneixements de tothom!

 Per què?

Perquè aquest tipus de programari necesita difusió, perquè a Valls no n’hi ha, i perquè havíem de fer quelcom!

 Amb qui?

Amb tú i amb tot@s! si et motiva el món del codi lliure, ets de la zona o més lluny, i tens ganes de fer alguna cosa més… posa’t en contacte amb nosaltres a través de la llista.

 A on?

Ens podreu trobar els dimecres a partir de les 7 de la tarda al Casal Popular la Turba de Valls. Estem oberts a tothom! consulteu quan és la próxima ciberLab al calendari.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.