Edició de tardor-hivern de l’EcoFira del Camp de Tarragona

La Bajoca reuneix aquest dissabte quinze parades de productors i elaboradors ecològics i de proximitat a la Plaça de la Zeta de Valls

Valls, 04/11/2019. El Grup de Consum La Bajoca, format actualment per 4 grups locals a Valls, Tarragona, Vila-seca i La Canonja, organitza aquest dissabte 9 de novembre la segona edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona, aquest cop centrada en els productes de tardor-hivern.

Durant tot el dia l’EcoFira comptarà amb servei de barra i els estands de: Cerveses les Clandestines, Cervesa Kesse, Verdures La Magalla, Cuina del Comú, Formatges La Segalla, El Boc de Mont-ral, Cafès Lider, Forn de Ca Pié, Vins Dasca-Vives, Celler Carlania, La Garrofina, Fleca l’Aresta, Mel Entre Flors, Cremes La Menjamiques, licors Tres Cadires, Corremarges, Mossegades de Salut, La Bajoca (amb productes dels seus proveïdors).

PROGRAMACIÓ

– D’11 a 12:30 presentacions de productes i tastos, amb Kombucha la Valiente i Vegan Market.

– A partir de les 13h hi haurà vermut amb Rapsoda Musical i dinar, que constarà d’un tast de plats variats amb ingredients del grup de consum, a partir de receptes saludables de «Mossegades de Salut».

– A les 18h al local de Cafès Lider (Plaça de la Zeta) hi haurà la presentació del Calendari i Receptari creat per la il·lustradora Berta Artigal i la dietista Alba Saura.

La Bajoca vol donar a conèixer aquest cop la venda directa i de proximitat, regulada per la Generalitat de Catalunya i que permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, per mitjà d’un logotip identificatiu.

L’EcoFira coincideix aquest cop amb la nova fira de llibres «Altres Lletres – Fira del pensament crític i l’acció conscient», que se celebrarà també a la Plaça de la Zeta i comptarà amb la participació de 24 editorials i una desena de presentacions de llibres. Pels organitzadors, la coincidència d’ambdues cites és una gran oportunitat per a fer més atractiva la jornada, mantenint un fil conductor comú, a través del consum crític i conscient.