L’Assemblea en Defensa del Referèndum crida a protegir els col·legis electorals fins l’1 d’octubre

Ahir dijous 28 de setembre es va constituïr l’Assemblea en Defensa del Referèndum de Valls (ADR), en una assemblea multitudinària. L ’objetiu d’aquest moviment és el de garantir la mobilització popular necessària que porti a l’obertura dels col·legis electorals aquest diumenge a Valls i l’Alt Camp.

L’ADR fa una crida a participar en les activitats que avui divendres i demà dissabte es realitzaran als col·legis electorals. També demana a la població que se sumi a les activitats nocturnes i a acudir-hi quan es demani, en defensa del referèndum des de la resistència pacífica.

L’ADR aposta per l’autoorganització popular i l’apoderament de la gent com a clau per a l’exercici del dret a l’autodeterminació aquest diumenge. Tot el que passi aquests dies serà l’embrió de la nova república i el Procés Constituent.

Les activitats i informacions s’aniran anunciant i publicant als perfils i llocs web de les diferents entitats participants i es recolliran totes als perfils i web del Casal Popular La Turba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.