CONCURS FOTOGRÀFIC PATRIMONI VALLENC

Patrimoni de Valls

"Posem en valor el Patrimoni a través de l'art"

Patrimoni Vallenc és un Concurs de Fotografia que té per objectiu conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’una vessant artística com la fotografia. L’autor/a pot escollir qualsevol monument, edifici, escultura, pintura, document, paisatge rural, natural, urbà o element cultural pertanyent al terme municipal de Valls.


Volem contribuir a la conscienciació de la ciutadania sobre els valors del patrimoni local i sobre la seva importància en la configuració de la identitat col·lectiva: creiem que aquesta conscienciació i necessitat social és necessària perquè es doni una gestió conservacionista, sostenible i moderna (de base acadèmica) del nostre patrimoni, tal i com s’efectua des de fa temps en moltes poblacions.  

"L'any 2022 el concurs ha arribat a la seva 17a edició"

Volem agrair la col·laboració a les persones que fan possible any rere any el concurs, el jurat, que estoicament repeteix i aprofitem per compartir una estoneta dins del Casal durant la deliberació i don a vegades surten més idees per fer gran el projecte; una d’aquestes, la mostra de fotografia documental al carrer, MITGERES, que ens ha fet molt contents de fer-la realitat amb un moment tant difícil com el que patim.  

Amb el suport del Departament de Cultura, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Valls.

Bases del 17è
Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc

(Fora de termini)

| Cartelleria d'edicions anteriors

/ PREMIATS DE LA 17a EDICÍÓ

Pol Anglès Ferré, amb el primer premi; Marc Lladó, amb una menció sobre patrimoni i arquitectura, i Júlia Veret, amb una menció sobre patrimoni immaterial, són alguns dels vallencs guanyadors de la 17a edició del concurs fotogràfic Patrimoni Vallenc. També han estat premiats Daniela Rosales Parra (Tarragona), Alba Olivares Monsalve (Vilanova i la Geltrú), Maria Navarro de la Torre (Tarragona) i Niama Bkuakka (Tarragona).

Agraïments:

l’IEV que cada any els cedeixi l’espai per exposar les fotografies del concurs i vagin teixint complicitats; a la cafeteria El Safareig, així com el suport de la Xarxa de Cultura de l’Ajuntament de Valls, a la Secretaria d’Infància, Adolescència i Joventut, al Departament de Cultura i a la Diputació de Tarragona.

/ GALERIA D'IMATGES

Altres projectes en marxa!

Sobirania alimentària

Grup de Consum La Bajoca

La Bajoca és un grup de consum agroecològic nascut el 2013 i format per sòcies que s’ajunten per fer un consum responsable i transformador, basat en la relació directa entre productor i consumidor.

Habitatge Cooperatiu

Cooperativa d'Habitatges La Titaranya

La Titaranya és una cooperativa d’habitatges i locals en cessió d’ús al cor del Barri Antic de Valls. Les sòcies que en formem part busqueN solucionar les nostres necessitats habitacionals de forma assequible, garantint una estabilitat permanent i creant una comunitat solidària entre les veïnes.

Art

Mitgeres. Mostra de fotografia documental al carrer

Mitgeres és la mostra de fotografia documental de gran format al carrer. Els seus principals objectius són, Convertir la ciutat de Valls en un espai fotogràfic i, alhora, posar en valor la nissaga dels fotoperiodistes Català-Roca.

Fes-te sòcia de La Turba!

Les sòcies son un element imprescindible per poder seguir desenvolupant els projectes que s’estan impulsant i per poder iniciar-ne de nous. Ajuda’ns a seguir teixint espais culturals, socials i polítics i a seguir donant suport econòmic a casos de repressió política i projectes socials que ho necessiten.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022