CUP VALLS

CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR - VALLS

"Organització
municipalista"

cup valls

La CUP és una organització política assembleària d'abast nacional de l’Esquerra Independentista, que s'estén arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’articula com a espai útil per totes aquelles persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat del nostre poble, amb la intenció de ser un espai de confluència dels moviments populars en la lluita per l’alliberament nacional i social dels Països Catalans.

L’Assemblea de la CUP de Valls es reuneix de forma ininterrompuda des de l’any 1991, any en què es van aconseguir representació la seva primera representació a l’Ajuntament de Valls . Des de la seva creació fins a l’actualitat només hi ha hagut una única legislatura on la CUP de Valls s’ha quedat fora del consistori municipal. Per aquest motiu és considerat un dels nuclis històrics de la CUP arreu dels Països Catalans.

A través de la seva assemblea, la CUP de Valls treballa sobre la possibilitat de modificar l’actual municipalisme regionalista i bastir un projecte de país basat en els municipis com a espai més proper a les persones. El projecte de la Unitat Popular que articula es divideix en diferents eixos que representen la seva identitat: La defensa dels drets polítics del poble català, de les classes populars i la igualtat, la defensa del territori, la lluita feminista i alliberament sexual i de gènere, la llengua i la identitat nacionals i l’internacionalisme.

Actualment, la CUP de Valls es reuneix els dimecres a les 19.30 hores al Casal Popular La Turba.

Un nou cicle per guanyar

Vivim moments de desorientació i malestar generalitzats. Moments en què hem tastat, amb més duresa que mai i de la forma més injusta possible, quin és el preu de les privatitzacions sobre la salut de les persones. No et direm, per tant, que tot anirà bé. Perquè tot anirà com ho lluitem, tot anirà com ho guanyem. I el camí tot just acaba de començar.

Actualitat de la Candidatura d'Unitat Popular

Segueix les seves xarxes socials

Candidatura d'Unitat Popular a l'Ajuntament de Valls

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022