ORGULL VALLENC

ORGULL VALLENC

"La setmana LGTBI
de Valls"

PXD64OTC_400x400

Orgull Vallenc és un col·lectiu LGBTI que va néixer l’any 2019 amb l’objectiu de visibilitzar i fer de Valls i la comarca un espai més còmode i segur per tot el col·lectiu. Una de les principals motivacions va ser organitzar activitats LGBTI durant tot l’any, i per això el gener del 2019 s’organitza la primera setmana LGBTI de Valls. Des de llavors, s’ha anat celebrant ininterrompudament, amb xerrades, presentacions de llibre, documentals, pel·lícules, etc.

Una de les tasques que implica més temps és l’organització d’aquesta setmana d’activitats, però també es realitzen altres activitats durant l’any coincidint amb les diferents dates i commemoracions que té el col·lectiu. Des dels seus inicis, Orgull Vallenc ha buscat col·laborar amb el màxim d’entitats, col·lectius i empreses possible per tal d’aconseguir arribar al màxim de gent, i això es pot veure en què la majoria d’activitats estan organitzades amb algun altre col·lectiu.

L’Alt Camp no té por fa una crida a tota la població a sortir als carrers als encausats. És imprescindible que la lluita contra la repressió tiri endavant de forma col·lectiva, tothom hi té responsabilitat: hi ha en joc els drets de tots i totes.

Setmana del 2024

S’organitzaran més una desena d’activitats del 5 d’abril al 26 de maig

Segueix les seves xarxes socials

Col·lectiu organitzador de la setmana LGTBI de Valls

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022