CLUB ESPORTIU POPULAR

Club Esportiu Popular La Turba

"Apostem per la pràctica
col·lectiva de diferents esports"

El Casal Popular La Turba fomenta la pràctica esportiva a través de la creació d’un Club Esportiu Popular amb quotes adaptades a tothom i vinculat al Centre Històric.

L’objectiu del mateix és fomentar la pràctica col·lectiva dels diferents esports on els eixos centrals siguin la vinculació amb la comunitat i incentivar la pràctica esportiva com un espai de socialització i oci alternatiu basat en el benestar col·lectiu per sobre de la competitivitat, així com donar ús a espais i instal·lacions públiques existents.

"Apostem per la pràctica col·lectiva com espai de socialització"

El Club Esportiu Popular pretén ser un espai on es generin vincles de cura en sortir de la feina, de suport mutu i convivència, de pertinença, de treball comú i de disciplina física i psíquica.


Club Esportiu Popular compta amb diverses activitats, algunes de les quals dirigides amb una dinamitzadora/entrenadora i, en d’altres, funcionen a través de l’autoorganització i motivació per a dur a terme un esport de forma conjunta.  

Les activitats
que s'hi ofereixen són

Quan val?

Trail - running
0
Dates variables
Excursionisme
0
Activitat lliure
Hipopressius
8
Dilluns 19.30h
Esport Funcional
8
Dimecres 19h
Balls llatins
8
Dimarts 20h
Defensa personal
8
Dimarts 19h
BoxaI
8
Dimarts 18h
Boxa II
8
Dijous 18h
Secció de bàsquet
7
Dijous 19h
Contacta!

Activitats del Club
Esportiu Popular La Turba

 • Trail-running / Dates variables (activitat lliure)

  A través d’un grup de whatsaap es coordinen les persones que tinguin motivació per anar a còrrer de forma conjunta. Aquest grup servirà per motivar als esportistes per dur a terme la pràctica esportiva així com per conèixer nous espais i rutes.

 • Excursionisme / Dates variables (activitat lliure)

  A través d’un grup de whatsaap es coordinaran sortides per fer excursionisme a diferents nivells. Seran les pròpies pesones que integrin la secció les que organitzaran les sortides. Aquest grup servirà per motivar als esportistes per dur a terme la pràctica esportiva així com per conèixer nous espais i rutes. 

 • Defensa personal / Dimarts 19h (activitat dirigida)

  La defensa personal és un conjunt d'habilitats tecnicotàctiques encaminades a impedir o repel·lir una agressió, realitzades per un mateix i per a si mateix. L’activitat es duu a terme amb una dinamitzadora que ensenya les habilitat bàsiques d’aquest esport  al Casal Popular La Turba.

 • Balls Llatins / Dimarts 20h (Sense places!)

  Aprèn a ballar diferents ritmes llatins, des de la salsa, bachata, merengue, mambo,.. Les classes seran dinàmiques, tècniques i divertides, cada persona aprèn a un ritme diferent. A les nostres classes treballarem per a que et sentis còmode i aprenguis de la millor manera! A ballar!

 • Boxa I / Dimarts 18h - Boxa II Dijous 18h (activitat dirigida)

  El boxa és un esport de combat basat en la utilització reglamentària dels punys, en accions combinades d’atac i de defensa, contra un adversari.. L’activitat es duu a terme amb un professional federat que ensenya les habilitat bàsiques d’aquest esport  al Casal Popular La Turba..

 • Esport funcional / Dimecres 19h (activitat dirigida)

  L’entrenament funcional és tot aquell entrenament orientat cap un objectiu determinat i a unes característiques en concret. L’entrenament funcional en l’esport és aquell que integra tots els aspectes del moviment humà. Involucrant tots els músculs del cos i no treballant d’una forma aïllada.

 • Hipopressius / Dilluns 19.30h (activitat dirigida)

  La gimnàstica abdominal hipopressiva consisteix a combinar exercicis de respiració amb amneas en diferents posicions, activant la musculatura profunda del abdomen i el sól pelvià. Alguns dels beneficis més destacats d'aquesta activitat són: la disminució del perímetre abdominal, la recuperació en el postpart, la millora la capacitat respiratòria, millora i prevé les incontinències urinàries d’esforç i pot reduir mals d'esquena millorant la postura.

 • Bàsquet Dijous / 19h (activitat lliure)

  Edats: a partir de 16 anys. Joc de conjunt practicat entre dos equips, de cinc jugadors cadascun, que cerquen d'introduir una pilota dins una cistella defensada per l'equip contrari. L'activitat es duu a terme amb de forma autoorganitzada a través d'un grup de WhatsApp. Els partits de bàsquet es faran a la pista de Sant Francesc.

Inscriu-te al Club Esportiu Popular

Omple el formulari de contacte que veus a continuació. Si tens algun dubte o necessites més informació no dubtis en contactar-nos

Altres projectes en marxa!

Sobirania alimentària

Grup de Consum La Bajoca

La Bajoca és un grup de consum agroecològic nascut el 2013 i format per sòcies que s’ajunten per fer un consum responsable i transformador, basat en la relació directa entre productor i consumidor.

Habitatge Cooperatiu

Cooperativa d'Habitatges La Titaranya

La Titaranya és una cooperativa d’habitatges i locals en cessió d’ús al cor del Barri Antic de Valls. Les sòcies que en formem part busqueN solucionar les nostres necessitats habitacionals de forma assequible, garantint una estabilitat permanent i creant una comunitat solidària entre les veïnes.

Art

Mitgeres. Mostra de fotografia documental al carrer

Mitgeres és la mostra de fotografia documental de gran format al carrer. Els seus principals objectius són, Convertir la ciutat de Valls en un espai fotogràfic i, alhora, posar en valor la nissaga dels fotoperiodistes Català-Roca.

Fes-te sòcia de La Turba!

Les sòcies son un element imprescindible per poder seguir desenvolupant els projectes que s’estan impulsant i per poder iniciar-ne de nous. Ajuda’ns a seguir teixint espais culturals, socials i polítics i a seguir donant suport econòmic a casos de repressió política i projectes socials que ho necessiten.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022