Club Esportiu Popular La Turba

"Apostem per la pràctica
col·lectiva de diferents esports"

El Casal Popular La Turba fomenta la pràctica esportiva a través de la creació d’un Club Esportiu Popular amb quotes adaptades a tothom i vinculat al Centre Històric.

L’objectiu del mateix és fomentar la pràctica col·lectiva dels diferents esports on els eixos centrals siguin la vinculació amb la comunitat i incentivar la pràctica esportiva com un espai de socialització i oci alternatiu basat en el benestar col·lectiu per sobre de la competitivitat, així com donar ús a espais i instal·lacions públiques existents.

"Apostem per la pràctica col·lectiva com espai de socialització"

El Club Esportiu Popular pretén ser un espai on es generin vincles de cura en sortir de la feina, de suport mutu i convivència, de pertinença, de treball comú i de disciplina física i psíquica.


Club Esportiu Popular compta amb diverses activitats, algunes de les quals dirigides amb una dinamitzadora/entrenadora i, en d’altres, funcionen a través de l’autoorganització i motivació per a dur a terme un esport de forma conjunta.  

Les activitats
que s'hi ofereixen són

Quan val?

0
Sala de treball lliure. cada dia
0
Trail-running. Dilluns 07.00h
0
Excursionisme. *Consultar
8
Danses urbanes. Dilluns 20h
8
Boxa I. Dimarts 18h
8
Boxa júnior (10 a 15 anys). Dijous de 17.15h a 18.15h.
8
Boxa II. Dijous 18.15h a 19.15h
8
Balls llatins. Dimarts 20h
8
Esport Funcional. Dimecres 19h
8
Defensa personal. Dimarts 19h

*Properes dates excursionisme detallades en la descripció de les activitats

Activitats del Club
Esportiu Popular La Turba

 • Sala de treball autònom (activitat lliure)

  Espai on dur a terme exercicis físics diversos, amb la possibilitat de planificar les teves rutines, assolir els teus propis objectius, entrenar de manera segura, i treure el màxim partit al teu temps disponible. L'espai compta amb una bicicleta el·líptica, una bicicleta d'spinning, un Stepper/twister, una màquina de musculació multifunció , una cinta de córrer magnètica, dos bancs d'abdominals i material petit (mancornes, cintes, pilotes...)

 • Trail-running / Dilluns 07.00

  A través d’un grup de whatsaap es coordinen les persones que tinguin motivació per anar a còrrer de forma conjunta. Aquest grup servirà per motivar als esportistes per dur a terme la pràctica esportiva així com per conèixer nous espais i rutes.

 • Excursionisme / Dates variables (activitat lliure)

  A través d’un grup de whatsaap es coordinaran sortides per fer excursionisme a diferents nivells. Seran les pròpies pesones que integrin la secció les que organitzaran les sortides. S'ha suprimit: Aquest grup servirà per motivar als esportistes per dur a terme la pràctica esportiva així com per conèixer nous espais i rutes.
  10 de setembre de 2023: Tossal Gros
  16 de desembre de 2023: Morera del Montsant.
  25 i 26 de febrer de 2024: Jaca.
  13 d'abril de 2024 a la Serra de Cardó (Ribera d'Ebre).
  Juliol de 2024: Cim dels Països Catalans

 • Defensa personal / Dimarts 19h (activitat dirigida)

  La defensa personal és un conjunt d'habilitats tecnicotàctiques encaminades a impedir o repel·lir una agressió, realitzades per un mateix i per a si mateix. S'ha suprimit: L’activitat es duu a terme amb una dinamitzadora que ensenya les habilitat bàsiques d’aquest esport al Casal Popular La Turba.

 • Balls Llatins / Dimarts 20h

  Aprèn a ballar diferents ritmes llatins, des de la salsa, bachata, merengue, mambo,.. Les classes seran dinàmiques, tècniques i divertides, cada persona aprèn a un ritme diferent. A les nostres classes treballarem per a que et sentis còmode i aprenguis de la millor manera! A ballar!

 • Boxa I / Dimarts 18h Boxa II / Dijous 18.15h a 19.15 (activitat dirigida)

  El boxa és un esport de combat basat en la utilització reglamentària dels punys, en accions combinades d’atac i de defensa, contra un adversari.. L’activitat es duu a terme amb un professional federat que ensenya les habilitat bàsiques d’aquest esport al Casal Popular La Turba.

 • Boxa júnior (de 10 a 15 anys) Activitat dirigida.

  L'espai de Boxa per a preadolescents i adolescents, de 10 a 15 anys, pretén ser des de la humilitat i l'autogestió un punt més de trobada amb els joves de Valls i del Centre Històric. A través de l'esport es treballaran valors alhora que s'ajudarà a la millora de l'autoestima de totes elles, posant especial èmfasi en la responsabilitat i l'autocontrol.

 • Esport funcional / Dimecres 19h (activitat dirigida)

  L’entrenament funcional és tot aquell entrenament orientat cap un objectiu determinat i a unes característiques en concret. Integra tots els aspectes del moviment humà. Involucrant tots els músculs del cos i no treballant d’una forma aïllada.

 • Bàsquet / Dijous 19h (activitat lliure)

  Edats: a partir de 16 anys. Joc de conjunt practicat entre dos equips, de cinc jugadors cadascun, que cerquen d'introduir una pilota dins una cistella defensada per l'equip contrari. L'activitat es duu a terme amb de forma autoorganitzada a través d'un grup de WhatsApp. Els partits de bàsquet es faran a la pista de Sant Francesc.

 • Danses urbanes / Dilluns 20h (activitat dirigida)

  Aquestes classes estan afocades en aprendre els diferents estils que hi ha dins de les danses urbanes i tota la història que hi ha darrere. Hip-hop, voguing, looking, heels, wacking... Tocarem cada un dels estils i ensenyaré quins són els passos bàsics, treballarem tècniques per començar amb el freestyle i farem coreografies grupals. Dj posa'm la música!

Vídeos

Inscriu-te al Club Esportiu Popular

Omple el formulari de contacte que veus a continuació. Si tens algun dubte o necessites més informació no dubtis en contactar-nos


Protecció de dades

Les dades seran comunicades al Departament d’Empresa i Treball amb la finalitat de justificar les subvencions en el marc de les quals es finança l’acció.

Denominació del tractament: Subvencions d’Economia Social i Cooperativa.

Responsable del tractament: Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives.

Finalitat: Gestionar les subvencions que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment. I enviament d’informació.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés, la rectificació, la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. Procediment per exercir els vostres drets a  https://empresa.gencat.cat/ca/departament/proteccio-de-dades/drets/

Informació addicional sobre aquest tractament:

https://treball.gencat.cat/ca/informacip/proteccio-dades/tractaments/llistat-unitats/economia-social/subvencions/

Altres projectes en marxa!

Sobirania alimentària

Grup de Consum La Bajoca

La Bajoca és un grup de consum agroecològic nascut el 2013 i format per sòcies que s’ajunten per fer un consum responsable i transformador, basat en la relació directa entre productor i consumidor.

Habitatge Cooperatiu

Cooperativa d'Habitatges La Titaranya

La Titaranya és una cooperativa d’habitatges i locals en cessió d’ús al cor del Barri Antic de Valls. Les sòcies que en formem part busqueN solucionar les nostres necessitats habitacionals de forma assequible, garantint una estabilitat permanent i creant una comunitat solidària entre les veïnes.

Art

Mitgeres. Mostra de fotografia documental al carrer

Mitgeres és la mostra de fotografia documental de gran format al carrer. Els seus principals objectius són, Convertir la ciutat de Valls en un espai fotogràfic i, alhora, posar en valor la nissaga dels fotoperiodistes Català-Roca.

Fes-te sòcia de La Turba!

Les sòcies son un element imprescindible per poder seguir desenvolupant els projectes que s’estan impulsant i per poder iniciar-ne de nous. Ajuda’ns a seguir teixint espais culturals, socials i polítics i a seguir donant suport econòmic a casos de repressió política i projectes socials que ho necessiten.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022