FIRA ALTRES LLETRES

Fira Altres Lletres

"Fira del pensament crític
i l'acció conscient"

La Fira del pensament crític i l’acció conscient “Altres Lletres” és una iniciativa conjunta del Casal Popular La Turba i Llumull Accions Audiovisuals, que té l’objectiu de fer “una fira literària i crítica allunyada de l’època de més saturació editorial com és Sant Jordi”.

En cada edició de la fira s’ha comptat amb una trentena d’editorials que es reparteixen per tota la plaça de la Zeta. En aquest sentit, s’ha treballat perquè hi hagi editorials molt diverses i per a tots els públics, des de la literatura infantil i juvenil, fins a propostes més polítiques, poètiques o de narrativa.

"Apostem per la varietat de gèneres literaris: des de propostes polítiques, més poètiques o de narrativa"

Els dies previs i el dia de la mateixa fira es duen a terme un seguit de presentacions literàries en diferents espais de la ciutat. Algunes de les presentacions destacades de les darreres edicions hi trobem “Insubmissió” de Joan Canela, “Tan sols viure” de Sara Montesino i Martí Albesa o “Art (in)útil” de Daniel Gasol.


Amb el suport del Departament de Cultura, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Valls.

/ Galeria d'imatges IV edició

Presentació de la IV edició

Enguany, la fira ‘Altres lletres’ de Valls creix i comptarà amb una trentena d’editorials i una dotzena d’actes i presentacions. Així doncs, el dissabte dia 15 d’octubre, Valls celebrarà la quarta edició de l’‘Altres lletres – Fira del Pensament crític i l’acció conscient’, impulsada pel Casal Popular La Turba i Llumull Accions Audiovisuals.

Altres projectes en marxa!

Sobirania alimentària

Grup de Consum La Bajoca

La Bajoca és un grup de consum agroecològic nascut el 2013 i format per sòcies que s’ajunten per fer un consum responsable i transformador, basat en la relació directa entre productor i consumidor.

Habitatge Cooperatiu

Cooperativa d'Habitatges La Titaranya

La Titaranya és una cooperativa d’habitatges i locals en cessió d’ús al cor del Barri Antic de Valls. Les sòcies que en formem part busqueN solucionar les nostres necessitats habitacionals de forma assequible, garantint una estabilitat permanent i creant una comunitat solidària entre les veïnes.

Art

Mitgeres. Mostra de fotografia documental al carrer

Mitgeres és la mostra de fotografia documental de gran format al carrer. Els seus principals objectius són, Convertir la ciutat de Valls en un espai fotogràfic i, alhora, posar en valor la nissaga dels fotoperiodistes Català-Roca.

Fes-te sòcia de La Turba!

Les sòcies son un element imprescindible per poder seguir desenvolupant els projectes que s’estan impulsant i per poder iniciar-ne de nous. Ajuda’ns a seguir teixint espais culturals, socials i polítics i a seguir donant suport econòmic a casos de repressió política i projectes socials que ho necessiten.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022