ALT CAMP NO TÉ POR

ALT CAMP NO TÉ POR

"Organització
antirrepressiva"

alt-camp-no-te-por

L’Alt Camp no té por és una organització antirepressiva que dona suport a tots els represaliats de la comarca encausats per qualsevol reivindicació en l’àmbit de l’antifeixisme, feminisme i independentisme

La repressió pretén desvirtuar, dividir i castigar la protesta ciutadana el que suposa un atac directe als drets de manifestació i de llibertat d’expressió. Una línia vermella que vol desmobilitzar qualsevol iniciativa de canvi o crítica amb el model establert, ja sigui de caràcter independentista, antifeixista, juvenil, per l’habitatge, feminista, o qualsevol altre moviment social.

Els principals eixos d’actuació de l’organització hi ha: acompanyar en l’impacte emocional i el desgast que suposa l’eternització dels processos judicials, la politització de la repressió com a una eina de control de masses i la reivindicació dels drets bàsics fonamentals com el dret de manifestació i de llibertat d’expressió.

L’Alt Camp no té por fa una crida a tota la població a sortir als carrers als encausats. És imprescindible que la lluita contra la repressió tiri endavant de forma col·lectiva, tothom hi té responsabilitat: hi ha en joc els drets de tots i totes.

Reserva la samarreta de l'any Joan Fuster

Des del grup de suport de l'Alt Camp no té por iniciem una campanya de recollida de fons per la Caixa de Resistència dels represaliats de l'Alt Camp, Tarragona. La samarreta, amb un preu de 15 euros i el lema "Només Criden per veure si ens fan callar", coincideix amb la celebració de l'Any Joan Fuster pel centenari del seu naixement i ha estat dissenyada per l'artista vallenc Edu Vidiella (@edu_vidiella a Instagram).

Segueix les seves xarxes socials

Grup de suport als encausats de la comarca en el marc de les protestes independentistes i antifeixistes

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022