CREADORES DEL 2N PIS

El ‘Col·lectiu Creadores 2n Pis’ és un espai de coneixença entre els artistes i creadores locals i amb l’objectiu de fomentar el debat entorn de la cultura com a eina transformadora i impulsar un projecte cultural comú, com a espai d’intercanvi d’idees.

A part d’un espai simbòlic de debat també es dota d’un espai físic autogestionat per les mateixes creadores, un lloc de trobada on les diferents disciplines artístiques puguin convergir i alimentar-se entre elles. Aquest punt de trobada està situat a la segona planta del Casal Popular La Turba.

Multidisciplinari:

Entre les creadores del 2n pis hi ha representants de les disciplines artístiques que citem a continuació: art contemporani, fotografia, disseny gràfic, belles arts, escultura, ceràmica, gestió cultural, màgia, produccions audiovisuals, pintura, gravat, scrapbooking o lettering.

Els principals objectius del grup son:

Dotar-se d’un espai de gestió i creació compartit al Centre Històric de Valls, un barri especialment degradat, tant a nivell habitacional com social, amb una elevada proporció de població vulnerable o en risc d’exclusió

Realitzar activitats amb repercussió social, tant portes endins com enfora.

Creació de sinergies entre la comunitat, així com intercanvi cultural i d’idees.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022