LLUMULL ACCIONS AUDIOVISUALS

LLUMULL ACCIONS AUDIOVISUALS

"Col·lectiu d'accions
culturals audiovisuals"

logo-llumull-turba

Llumull accions audiovisuals, és una associació sense ànim de lucre formada per professionals de diferents camps (com ara artistes plàstics, músics, fotògrafs, dissenyadors, periodistes, escriptors, arquitectes, etc) que es crea l’any 2005, amb una voluntat de treball tant a nivell nacional com internacional.

Els seus principals objectius són contribuir a que el llenguatge universal de la imatge esdevingui una finestra oberta i solidària al món, acostar la imatge, tant en el seu vessant artístic com en el documental, de manera que pugui parlar-nos d’altres persones, fets i cultures, i alhora documenti la nostra pròpia memòria i identitat, produir i difondre reportatges, cicles de cinema o altres formes d’expressió visual per aconseguir,cooperar al desenvolupament dels països del Sud i del nord.

Entre d’altres projectes, destaquen “Patrimoni Vallenc” organitzat conjuntament amb el Casal Popular La Turba, la mostra de fotografia de gran format “Mitjeres” i la setmana LGTBIQ, també amb un projecte expositiu itinerant "Som Així, Quotidianitats les urnes". El projecte d’espai artístic anomenat “PÀRQUING" als Pallaresos..

A nivell internacional, principalment, col·laborem amb la Garriga Societat Civil i la Taula x Mèxic en projectes de solidaritat i DDHH a Mèxic i l'altre regió d'interès són els Balcans amb la centralitat de BiH.

Objectius!

Acostar la imatge, tant en el seu vessant artístic com en el documental, de manera que pugui parlar-nos d’altres persones, fets i cultures, i alhora documenti la nostra pròpia memòria i identitat.

Produir i difondre reportatges, cicles de cinema o altres formes d’expressió visual per aconseguir:

Col·laborar al desenvolupament integral de les persones, grups i pobles desenvolupant els valors humans, espirituals i socials.
Fomentar la cultura de la pau i solidaritat entre els pobles.

Contribuir a l’estudi i solució dels problemes que impedeixin un sà desenvolupament integral de les persones, especialment en els sectors més marginats.

Cooperar al desenvolupament dels països del Sud.

El Blog de LLUMULL

El Blog de PARKING

Segueix les seves xarxes socials

El nom de llumull neix de les paraules llum i ull, dos elements bàsics per a qualsevol acció audiovisual.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022