La Turba

La Turba

Fes-te Sòcia

Perquè fer-se sòcia del Casal Popular La Turba – Associació Cultural l’Aleta?

Perquè impulsa grans projectes de transformació social com el Grup de Consum La Bajoca o la cooperativa d’habitatges i locals socials La Titaranya SCCL.

Perquè impulsa la creació cultural a la ciutat, amb cites anuals com el Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc o el Cicle d’exposicions Joves Fotògrafs de l’Alt Camp

Perquè celebra multitud d’activitats culturals, socials i polítiques com la Festa Major Popular, la Setmana LGTIB, el Bou de Valls, xerrades, etc.

Perquè dóna suport econòmic a casos de repressió política i projectes socials que ho necessiten.

Perquè acull i ofereix suport i logística a altres entitats i grups de treball transformadors.

Perquè hem liderat i impulsat moltes reivindicacions i iniciatives polítiques i socials al llarg de 23 anys a Valls, perquè volem una ciutat, una nació i un món dignes de ser viscuts!

T’oferim dues modalitats de pagament de la quota: modalitat anual o mensual. El pagament anual ajuda al Casal a estalviar despeses i comissions bancàries.

Fem-ho possible!

  Tria la periodicitat de la quota: mensual o anual

  [text* Check here if you accept these terms*"] He llegit i accepto l'avís legal i de política de protecció de dades.

  Vols donar-te d'alta al Grup de Consum La Bajoca, un cop enviat el formulari de sòcia? clica aquí i configura el teu usuari a La Bajoca!

  Què estic acceptant? Accepto que la participació en les activitats de l’Associació Cultural l’Aleta, està subjecta a un seguit de condicions que entre altres aspectes recullen el tractament que es farà de les vostres dades segons la nova Llei del RGPT. Accepto que les meves dades personals puguin ser tractades en qualitat de sòcia.
  Si vols saber-ne més, consulta el text complert de l'avís legal i la política de protecció de dades.

  Comparteix aquesta notícia

  Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

  © 2022