// ACTUALITAT

installParty2

Install Party d’alternatives a la Trobada de Casals i Ateneus del Camp

El consum responsable i l’economia solidària tenen una cita dissabte 1 d’abril a La Turba de Valls

Aquest dissabte 1 d’abril se celebra la primera Trobada de Casals i Ateneus del Camp, al Casal Popular La Turba de Valls (C/Nou, 12). Coincidint amb la Trobada i per segon any consecutiu, La Turba organitza una Install Party d’Alternatives, activitat que ofereix l’oportunitat de passar-se a diversos serveis de l’Economia Solidària de forma àgil, portant el consum responsable a coses tant quotidianes com la factura de la llum, el telèfon, internet, etc.

Com a consumidores, allò que triem afavoreix un model econòmic i social o un altre. Ara tenim opcions per canviar les coses: la Install Party comptarà amb la participació de Som Energia (llum), Som Connexió (telefonia), Fiare (finances ètiques), La Directa (periòdic informatiu), Grup de Consum La Bajoca (alimentació i productes de la llar), Guifi.net (Internet) i programari lliure de la mà del HackLabValls. Membres d’aquestes alternatives assessoraran els participants i ajudaran a fer la tramitació online dels serveis que es vulguin “instal·lar”, per la cual cosa és necessari dur les dades personals i bancàries i l’última factura de llum i telèfon.

Totes aquestes alternatives treballen des dels criteris de l’economia solidària: democràcia interna, respecte pel medi ambient i els drets laborals, compromís amb la transformació de la societat, etc.

En definitiva, et proposem sumar-te als projectes de sobirania econòmica, energètica, tecnològica, etc. que posen al centre les necessitats de les persones i no els interessos de les elits econòmiques.

ON I QUAN?

– Trobada de Casals i Ateneus del Camp.

Casal Popular La Turba, C/Nou 12, Valls.

– Dissabte 1 d’abril de les 10 a les 19h

QUÈ CAL PORTAR?

– Dades bancàries i un document que acrediti la titularitat del compte.

– L’última factura de llum o telèfon

– L’ordinador per instal·lar-te el programari lliure (desa la informació que contingui primer)

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022