// ACTUALITAT

Web cover

“Per tot el que ens queda per celebrar” és la jornada en solidaritat a l’Anna Gabriel

Per tot el que ens queda per celebrar” és la jornada en solidaritat a l’Anna Gabriel i totes les represaliades polítiques per part de l’Estat espanyol, que tindrà lloc aquest diumenge 27 durant tot el dia a la Plaça de la Zeta de Valls. El títol de la jornada fa referència als vincles polítics i d’amistat que l’ex diuptada de la CUP te amb l’esquerra independentista vallenca i amb la ciutat.

La jornada començarà a les 11h amb un esmorzar i cercavila amb la Mulasseta i el Bouet. A partir de les 12:30 el CDR Alt Camp organitza un vermut amb el DJ Setilla i una explicació del cas de les 39 encausades del Camp de Tarragona per la vaga del 8N, que aquestes setmanes estan sent citats a declarar davant del jutge. A partir de les 14:30 hi haurà un dinar popular amb música de “Font de la Manxa Sound System; els tiquets valdran 12€ i hi haurà opció infantil i vegana.

Fins a 18 establiments, productors, artistes i entitats de Valls i comarca han participat amb els premis de l’Espectacular Quina Solidària que es repartiran a partir de les 16:15h: Vi “Tancaelsulls”, Berta Artigal, Bongo Botraco, Subalterna Serigrafia, Mas Vicens, Tati Ayala, El Safreig, Produccions Saurines, Ditec, Surt Activitats, Portal 22, L’Aparador, Carlania Celler, Celler Pla de la Masó, Casal Popular La Turba, Carles Cubos, Celler Dasca Vives, El Trispolet

A les 17:30 música amb l’acordionista Guillem Anguera . Interpretarà una selecció de cançons populars revolucionàries. A les 18h hi haurà una acte polític sota el títol “Xarxes solidàries contra la repressió” amb intervencions d’Eulàlia Reguant com a portaveu de la campanya “Ni una més” i representants de les campanyes antirepresives Som 27 i Més” i del Comitè de Solidaritat amb Anna Gabriel

A partir de les 19h ctuacions musicals solidàries dels grups musicals Vivèrrids, Fetitxe13 i Roba Estesa.

Tots els beneficis de la jornada aniran destinats a les campanyes de solidaritat amb l’Anna i les encausades del Camp per la vaga del 8N. Durant tot el dia es vendrà el llibre “I parlarem de vida! Discursos i conferències d’Anna Gabriel”, amb pròlegs i epílegs d’Isabel Vallet, David Fernàndez, Ermengol Gassiot, Mireia Vehí, Benet Salellas.

 

Perfil biogràfic de l’Anna Gabriel

L’exili a Suïssa

El febrer de 2018 fou cridada a declarar pel Tribunal Suprem d’Espanya en referència al referèndum d’independència de 2017. L’exdiputada es va traslladar després a Suïssa assegurant que no aniria al Tribunal Suprem perquè segons ella a Espanya no tindria un judici just. Un representant de l’Oficina Federal de Justícia de Suïssa digué que Suïssa no col·laboraria en cas d’ordre d’extradició.

Denunciem que aquest processament és una persecució política, perquè es basa exclusivament en el rol que com a parlamentària va desenvolupar l’Anna Gabriel al parlament. Perquè a més es construeix sobre la idea de criminalitzar el procés independentista.

La tasca política a Suïssa i a l’ONU és un nou front de lluita per a l’execució del Dret a l’Autodeterminació dels Països Catalans i d’internacionalització del conflicte amb l’Estat espanyol; en aquest sentit, l’INFORME MINOTAURE 78 tracta sobre la violència de l’Estat Espanyol contra el procés d’autodeterminació de Catalunya, elaborat a petició de les alcaldies de Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Sant Martí Sarroca i Soriguera. Es va presentar públicament el 12 de desembre de 2017 al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

 

SI VOLEU ESCRIURE A L’ANNA GABRIEL PODEU FER-HO A

cartes@freeannagabriel.cat o escriure a:

Candidatura d’Unitat Popular
A l’atenció d’Anna Gabriel

Carrer Casp 180
08013 de Barcelona

 

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022