// ACTUALITAT

ADR

L’Assemblea en Defensa del Referèndum crida a protegir els col·legis electorals fins l’1 d’octubre

Ahir dijous 28 de setembre es va constituïr l’Assemblea en Defensa del Referèndum de Valls (ADR), en una assemblea multitudinària. L ’objetiu d’aquest moviment és el de garantir la mobilització popular necessària que porti a l’obertura dels col·legis electorals aquest diumenge a Valls i l’Alt Camp.

L’ADR fa una crida a participar en les activitats que avui divendres i demà dissabte es realitzaran als col·legis electorals. També demana a la població que se sumi a les activitats nocturnes i a acudir-hi quan es demani, en defensa del referèndum des de la resistència pacífica.

L’ADR aposta per l’autoorganització popular i l’apoderament de la gent com a clau per a l’exercici del dret a l’autodeterminació aquest diumenge. Tot el que passi aquests dies serà l’embrió de la nova república i el Procés Constituent.

Les activitats i informacions s’aniran anunciant i publicant als perfils i llocs web de les diferents entitats participants i es recolliran totes als perfils i web del Casal Popular La Turba.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022