// ACTUALITAT

índex

Per Sant Jordi, fes-te una foto amb el Bou de Valls i guanya una xapa i una samarreta

El dia de Sant Jordi el Bou de Valls serà a l’estand que la Turba situarà a la Plaça del Pati per donar a conèixer els seus col·lectius i els nous projectes de l’entitat.

Tothom qui es faci una fotografia amb el Bou de Valls i la pengi a instagram amb el
hastag #elboudevalls, entrarà en el sorteig d’una xapa i una samarreta del Bou.

Qui no disposi d’ Instagram també podrà participar en el sorteig si penja la seva fotografia amb el Bou directament a twitter (amb el hastag #elboudevalls) o a facebook (anomenant el Bou (@boudevalls) en el moment de publicar la fotografia al mur).

Amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer aquest nou element del bestiari popular vallenc recuperat fa un any per l’AAEET i el Casal Popular la Turba.

http://www.elboudevalls.blogspot.com

índex2

Per altra banda, l’estand de Sant Jordi del Casal Popular la Turba, vol aprofitar aquesta data tant senyalada per donar a conèixer els nous projectes de l’entitat i dels col·lectius que la conformen, com el grup de consum La Bajoca, que es va presentar públicament el divendres 12 d’abril; o el col·lectiu de programari lliure hacklab, que està impulsant el projecte guifi.net a la comarca i vol apropar-lo als ciutadans i ciutadanes.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022