// ACTUALITAT

13è CONCURS FOTOGRÀFIC PATRIMONI VALLENC

Hem arribat a la 13 edició, pels supersticiosos 12+1 o 14-1, com vulgueu, però ja són 13 anys amb el Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc que forma part d’un dels objectius dels Casal, arrelar-nos a la nostra ciutat, i especialment al barri antic on tenim la seu.

Volem agrair la col·laboració a les persones que fan possible any rere any el concurs, el jurat, que estoicament repeteix i aprofitem per compartir una estoneta dins del Casal durant la deliberació i don a vegades surten més ideies per fer gran el projecte. També als dissenyadors i artistes que ens han compartit el seu art amb els cartells que han il·lustrat el concurs.

Pel cartell d’aquesta 13a edició, ens acompanya el dissenyador José Luis Tierraseca de Valls on segueix amb la línia minimalista i tipogràfic. Així doncs, fen proves i pensant sobre el tema de la fotografia va arribar a la conclusió al gest gestual que fem amb les mans quan ens volem referir a fer una fotografia. A partir d’aquí va compondre el cartell utilitzant una retícula basada en la regla dels tres terços. Sobre el color va optar pel color blau i el negre pel contrast visual.

També agrair a llumull Accions Audiovisuals i al IEV amb qui hem fet gran el projecte.

Tota la info del Concurs de fotografia aquí (https://www.laturba.cat/projectes/concurs-fotografic-patrimoni-vallenc/)

 

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022