// ACTUALITAT

14è CONCURS DE FOTOGRAFIA PATRIMONI VALLENC

Hem arribat a la 14 edicióque forma part d’un dels objectius del Casal Popular la Turba de Valls i llumull Accions Audiovisuals, arrelar-nos a la nostra ciutat, i especialment al barri antic on tenim la seu.

Volem agrair la col·laboració a les persones que fan possible any rere any el concurs, el jurat, que estoicament repeteix i aprofitem per compartir una estoneta dins del Casal durant la deliberació i don a vegades surten més ideies per fer gran el projecte; una d’aquestes, la mostra de fotografia documental al carrer, MITGERES – 2019, que ens ha fet molt contents de fer-la realitat. També als dissenyadors i artistes que ens han compartit el seu art amb els cartells que han il·lustrat el concurs, i pel cartell d’aquesta 14a edició, ens acompanya la dissenyadora Anna Sanmartí Solé, de Tarragona. 

També agrairal IEV amb qui hem fet gran el projecte i el suport de la Xarxa de Cultura i la DG de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
Participants: És obert a totes les persones que ho desitgin.

Tema: “PATRIMONI VALLENC”. L’objectiu és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’una vessant artística com la fotografia. L’autor/a pot escollir qualsevol monument, edifici, escultura, pintura, document, element cultural o paisatge rural, natural i urbà pertanyent al terme municipal de Valls.

Format i presentació: Cada participant presentarà 3 fotografies, en format  20×30 cm. Les imatges poden ser en color o en blanc i negre.

Identificació: Cal lliurar un sobre, amb el pseudònim i l’edat, que contingui les fotografies i un sobre tancat amb les dades de l’autor/a (nom, telèfon, correu electrònic, edat i població).
Les tres fotografies hauran de dur al darrere el nom del pseudònim i el títol si en tingués o una explicació.

Inscripció: El dret d’inscripció és gratuït.

Termini: Les fotografies es poden enviar per correu abans del 23 de novembre o lliurar-les en mà fins al dia 29 de novembre a alguna de les següents adreces:

  • Casal Popular La Turba, carrer de la Zeta, 2, 43800 Valls (Alt Camp)
  • El Safareig, plaça de l’Oli, 12, 43800 Valls (Alt Camp)
  • IEV,carrer Jaume Huguet, 1, 43800 Valls (Alt Camp)

Per a qualsevol aclariment: escriviu a l’aleta@tinet.cat.

Jurat: Estarà format per persones vinculades al patrimoni i a la fotografia. Estarà facultat per resoldre qualsevol altra qüestió no prevista en aquestes bases. El seu veredicte serà inapel·lable. Si la qualitat dels treballs presentats fos insuficient, a criteri del jurat, els premis poden declarar-se deserts.
La deliberació del jurat és pública i es podrà presenciar el dissabte 30 de novembre a les 18:00 h al Casal Popular la Turba.

Lliurament de premis: L’exposició s’obriràel dijous 5 de desembre del 2019 a Sant Roc (IEV) i els premis es donaran el mateix dia

PREMIS:
Per a l’elecció de les fotografies premiades es valorarà el seu contingut artístic i tècnic, així com el seu interès patrimonial, i es tindrà en compte el conjunt de la sèrie.

  • 1r premi          300.00 €                           
  • 2n premi          200.00 €
  • Premi Jove        150.00 €       (menors de 25 anys )

Consideracions finals:
Cap concursant podrà obtenir més d’un premi. No es podran premiar guanyadors de l’edició anterior.
L’autor/a cedeix gratuïtament els drets de reproducció.
Les fotografies participants al concurs podran, doncs, ser objecte de publicació, de reproducció i de difusió; l’organització es compromet a fer-hi constar el nom de l’autor/a.
Per tal de tenir un fons documental del concurs, agrairíem que els participants enviessin les fotografies digitalitzades a l’adreça aleta@tinet.cat.
L’organització tindrà cura de les obres i de la seva conservació, però no es fa responsable de qualsevol accident que, de manera involuntària, puguin sofrir.
La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les bases.

+ info:aleta@tinet.cat – www.laturba.cat.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022