// ACTUALITAT

Edició de tardor-hivern de l’EcoFira del Camp de Tarragona

La Bajoca reuneix aquest dissabte quinze parades de productors i elaboradors ecològics i de proximitat a la Plaça de la Zeta de Valls

Valls, 04/11/2019. El Grup de Consum La Bajoca, format actualment per 4 grups locals a Valls, Tarragona, Vila-seca i La Canonja, organitza aquest dissabte 9 de novembre la segona edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona, aquest cop centrada en els productes de tardor-hivern.

Durant tot el dia l’EcoFira comptarà amb servei de barra i els estands de: Cerveses les Clandestines, Cervesa Kesse, Verdures La Magalla, Cuina del Comú, Formatges La Segalla, El Boc de Mont-ral, Cafès Lider, Forn de Ca Pié, Vins Dasca-Vives, Celler Carlania, La Garrofina, Fleca l’Aresta, Mel Entre Flors, Cremes La Menjamiques, licors Tres Cadires, Corremarges, Mossegades de Salut, La Bajoca (amb productes dels seus proveïdors).

PROGRAMACIÓ

– D’11 a 12:30 presentacions de productes i tastos, amb Kombucha la Valiente i Vegan Market.

– A partir de les 13h hi haurà vermut amb Rapsoda Musical i dinar, que constarà d’un tast de plats variats amb ingredients del grup de consum, a partir de receptes saludables de «Mossegades de Salut».

– A les 18h al local de Cafès Lider (Plaça de la Zeta) hi haurà la presentació del Calendari i Receptari creat per la il·lustradora Berta Artigal i la dietista Alba Saura.

La Bajoca vol donar a conèixer aquest cop la venda directa i de proximitat, regulada per la Generalitat de Catalunya i que permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, per mitjà d’un logotip identificatiu (més informació a la Guia per a la venda de proximitat de productes agroalimentaris).

L’EcoFira coincideix aquest cop amb la nova fira de llibres «Altres Lletres – Fira del pensament crític i l’acció conscient», que se celebrarà també a la Plaça de la Zeta i comptarà amb la participació de 24 editorials i una desena de presentacions de llibres. Pels organitzadors, la coincidència d’ambdues cites és una gran oportunitat per a fer més atractiva la jornada, mantenint un fil conductor comú, a través del consum crític i conscient.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022