// ACTUALITAT

Busqueta-la-Turba-Valls

25+1 TROBADES AMB LA MILITÀNCIA (JOSEP MANEL BUSQUETA)

QUÈ US PROPOSEM?

Aprofitant que hem donat el tret de sortida dels actes del 25è+1 ANIVERSARI del CASAL, i l’inici de la campanya electoral, hem programat 2 trobades de les sòcies de La Turba i la militància del conjunt de l’Esquerra Independentista per tenir un moment de calma i reflexió enmig d’aquesta BESTIESA COMPARTIDA.

TROBADA AMB JOSEP MANEL BUSQUETA, DIJOUS DIA 8 DE JUNY A LES 19:30H A LA TURBA (C/METGES, 14. VALLS)

Pensar col·lectivament i no parar de lluitar!! 

Amb el record molt viu de tot el que vam parlar a la trobada amb l’Anna Gabriel, el repte de repensar col·lectivament les nostres lluites esdevé més urgent i necessari que mai! Especialment ara que les eleccions han portat més dreta i més espanya a les institucions.

Ni fet expressament! Dijous 8 de juny ens retrobarem tota la militància de l’esquerra independentista vallenca i totes les sòcies del casal que ho vulgueu, per repetir el format de berenar-sopar tot debatent i conversant amb el Josep Manel Busqueta.

Serà un nou acte del 25è+1 Aniversari del casal, però sobretot serà una nova oportunitat per escoltar, escoltar-nos i avançar. 

Hem trobat molt a faltar el pensament del Busqueta durant els últims anys. Ell va decidir apartar-se durant un temps de la seva activitat militant i de la seva referencialitat com a ideòleg anticapitalista, però ha tornat! Ha tornat quan més el necessitem i amb moltes reflexions que vol compartir amb nosaltres.

Per tant, APUNTEU-VOS al següent formulari i ens retrobem DIJOUS 8 DE JUNY A LES 19.30 AL CASAL! Amb berenar-sopar gratuït!!!!

Tenim la fórmula:

Busqueta on fire + Coca de recapte + la gent de l’esquerra indepe de Valls

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022