// ACTUALITAT

AG_007B

25+1 TROBADES AMB LA MILITÀNCIA (ANNA GABRIEL)

QUÈ US PROPOSEM?

Aprofitant que hem donat el tret de sortida dels actes del 25è+1 ANIVERSARI del CASAL, i l’inici de la campanya electoral, hem programat 2 trobades de les sòcies de La Turba i la militància del conjunt de l’Esquerra Independentista per tenir un moment de calma i reflexió enmig d’aquesta BESTIESA COMPARTIDA.


TROBADA AMB L’ANNA GABRIEL, DIMARTS DIA 16 DE MAIG A LES 19:30H A LA TURBA (C/METGES, 14. VALLS)

Dimarts que ve, dia 16, a les 19.30 ens trobarem totes les sòcies que vulgueu amb l’Anna Gabriel! Farem un berenar-sopar amb totes les sòcies que us apunteu. Amb ella, a part d’abraçar-nos molt, molt fort, li hem demanat que comparteixi amb nosaltres les seves reflexions sobre la nostra militància, les nostres lluites, les eleccions i les nostres bestieses compartides. En un moment d’incerteses i una mica de desorientació, volem conversar amb persones com l’Anna, que segur que ens aportarà idees, però sobretot energia!

QUÈ US DEMANEM? Que us apunteu a través del següent formulari i així podrem tenir una previsió de gent. Penseu que no són actes oberts al públic, sinó que són trobades amb les sòcies del casal i l’esquerra independentista

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022