// ACTUALITAT

Cartell Patrimoni

8è CONCURS DE FOTOGRAFIA PATRIMONI VALLENC

Cartell Patrimoni

Un any més, el Casal Popular la Turba de Valls i l’associació llumull, Accions Audiovisuals convoquen el concurs fotogràfic Patrimoni Vallenc.

Tal com hem fet aquest darrers anys, d’encarregar el cartell a professionals de la imatge o artistes com en Guillem Voltas, la Tati Ayala o la Berta Artigal, aquest any hem encarregat el cartell a la dissenyadora Eva Jolís, fundadora de l’empresa Unicum Disseny.

El concurs es complementa amb el que organitza el IEV (Institut d’Estudis Vallencs) amb el tema de patrimoni Comarcal de l’Alt Camp.

L’objectiu del concurs Patrimoni Vallenc, és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’una vessant artística com la fotografia. L’autor/a podrà escollir qualsevol monument, edifici, escultura, pintura, document, paisatge rural, natural, urbà o element cultural pertanyent al terme municipal de Valls.

Aquest any seguim mantenint el premi FOTOMÒBIL (fotografies fetes amb telèfons mòbils). Podeu etiquetar-les amb el Hashtag #concurspatrimonivallenc o enviant les imatges al següent correu electrònic: aleta@tinet.cat

Com a novetat, destaquem el premi “Sopes d’All” amb una dotació de 100 €. Amb la idea de redescobrir espais de Valls amb potencial i encant. El grup “Sopes d’All” organitzen una mostra d’intervencions urbanes els dies 19, 25, 26 i 27 d’octubre i aquest any han escollit els torrents i les places dels seus voltants. Es premiarà a la fotografia o fotografies que tinguin a veure especialment amb aquest entorns escollits.

Durant aquest més d’octubre es pot veure una mostra de les fotod de l’edició passada esposada a la cafeteria El Safareig.

Podeu veure totes les bases del concurs AQUÍ

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022