// ACTUALITAT

ACTIVITATSDISSABTE

ACTIVITATS DE DISSABTE EN DEFENSA DEL REFERÈNDUM A VALLS

El dijous 28 de setembre es va constituir l’Assemblea en Defensa del Referèndum de Valls (ADR) amb l’objectiu de garantir la mobilització popular necessària que porti a l’obertura dels col·legis electorals aquest diumenge a Valls i a l’Alt Camp.

Ahir, divendres dia 29 de setembre, es van realitzar activitats a diferents col·legis electorals de Valls i l’Alt Camp, com el sopar popular i la primera nit de bivac al gimnàs de l’Escola Enxaneta, la marató de cinema nocturn a Sant Roc o l’Assaig de la Colla Vella Xiquets de Valls al Narcís Oller i de la Colla Joves Xiquets de Valls al Jaume Huguet. Per altra banda, diverses persones van passar la nit a Sant Roc, al Jaume Huguet, al Narcís Oller, a ’Eugeni d’Ors i a l’Escola Enxaneta.

Durant el dia d’avui s’han organitzat una sèrie d’activitats a diversos col·legis electorals de Valls i l’Alt Camp, que les diverses entitats estan compartint i que podeu trobar al cartell adjunt.

L’ADR fa una crida a participar en les activitats que es realitzaran durant el dia d’avui i a passar la nit als col·legis electorals que així ho anunciïn, a més d’estar preparats en qualsevol moment per sortir al carrer pacíficament en defensa del referèndum d’autodeterminació.

Les activitats i informacions s’aniran anunciant i publicant als perfils i llocs web de les diferents entitats participants i es recolliran totes als perfils i web del Casal Popular La Turba.

Web: www.laturba.cat

Twitter: @laturbavalls

Facebook: Casal Popular la Turba

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022