// ACTUALITAT

DISSENY PATRIMONI VALLENC _ DEF-01

CONVOCATÒRIA DE LA 12a EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA “PATRIMONI VALLENC”

Obrim la convocatòria del  CONCURS DE FOTOGRAFIA  PATRIMONI VALLENC , la 12a edició.

 

PODEU CONSULTAR LES BASES AQUÍ

 

Aquest any hem comptat amb la col·laboració de l’amic Oriolvlat (Oriol Moreno Martí)  per dissenyar el cartell del concurs.
La imatge gràfica d’aquesta 12a edició és una proposta inspirada formalment pel disseny gràfic suís i l’avantguarda artística holandesa De Sijl; d’aquesta manera l’artista i dissenyador gràfic vallenc  Oriolvlat  es remet a fer de l’element comunicacional una proposta que mantingui com a objectiu obrir camp a la creativitat de tots els participants sense determinar cap estil fotogràfic concret, amb l’objectiu que l’originalitat i multiplicitat discursiva que es presenti n’acabi sent realment el factor destacable.

D’aquesta manera la imatge d’aquest any pren de forma minimalista els conceptes rellevants del concurs: la fotografia, representada amb la sintetització d’un diafragma que anirà variant de format segons les aplicacions on aquest ens aparegui, i el patrimoni vallenc, subtilment representat mitjançant els mateixos colors corporatius de la ciutat.

Aquest any, hem pujat la dotació del Premi Jove a 150 €; aixi els premis queden en 300 € pel 1r premi, 200 € pel 2n i els 150 € pel Premi Jove. Tota la info aquí o als correus llumull.accions@gmail.com o alteta@tinet.cat

Endavant amb la creativitat i sort !!!!

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022