// ACTUALITAT

header altres lletres 2

Altres Lletres inicia les inscripcions per a l’edició 2023 de la Fira

L’edició d’Altres Lletres de 2023 es celebra el 28 d’octubre a Valls

Altres Lletres, fira del pensament crític i l’acció conscient, arriba a la seva cinquena edició el dia 28 d’octubre de 2023 a la capital de l’Alt Camp convertida ja en un referent cultural al Camp de Tarragona i a les comarques del sud del principat. 

Des de l’organització obrim les inscripcions per a les editorials per poder muntar a la fira. Les inscripcions es tancaran el dia primer d’octubre.

Per fer aquestes inscripcions s’haurà d’enviar un correu a altreslletres@gmail.com especificant les característiques de l’editorial. 

L’organització de la fira farà la tria, prioritzant aquelles propostes més pròximes als criteris de la fira (criteris al final) i a partir del segon dia d’octubre avisarà mitjançant un correu electrònic quines són les acceptades i les descartades.

Altres Lletres està organitzada pel Casal Popular la Turba i Llumull Accions Audiovisuals. 

CRITERIS DE SELECCIÓ:

La Fira Altres Lletres s’adreça a editorials petites, pròximes, que editin majoritàriament en català, que presentin projectes singulars o innovadors o amb una temàtica alternativa que reforci l’acció per canviar i fer del món un lloc millor. Dintre d’aquest últim punt tenim present la temàtica feminista, ecologista, d’alliberament LGTBIQ+, pacifista o antiracista.

Les peticions de participació a la fira es valoraran segons els següents criteris:

1) Línia editorial d’acord amb els objectius i temàtica de la Fira Altres Lletres

2) Petites editorials amb pocs recursos humans i financers

3) De temàtica independent (és a dir, que tractin temes no comercials o bé donen veu a autores i autors no comercials. També que tinguin en compte altres mirades o temàtiques que no formen part d’un circuit més comercial)

4) De proximitat (dintre dels PPCC) i amb una aposta clara per l’edició en llengua catalana

5) Ètiques

6) Innovadores. Que tractin temes poc abordats, que plantegen un repte pel lector, una nova mirada tot ampliant horitzons.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022