// ACTUALITAT

La Bajoca logo negatiu

Assemblea informativa sobre el nou grup de consum alimentari “La Bajoca”

Està obert a totes les persones o unitats familiars que vulguin consumir productes locals, ecològics, sostenibles i de confiança

Divendres 12 a les 20h el Casal Popular La Turba fa una presentació sobre aquesta nova iniciativa que pretén fer del consum una acció de relació directa amb els productors.

La Bajoca logo negatiu

El Casal Popular La Turba fa mesos que treballa en la creació d’un nou projecte: el grup de consum “La Bajoca”. L’interès per quins productes comprem, pel seu origen, la seva composició, etc. és una preocupació creixent per gran part de nosaltres. Com també ho és la crisi econòmica actual on els petits productors cada dia que passa ho tenen més i més complicat per subsistir.

Obeint, entre d’altres, a aquestes preocupacions, creiem en la necessitat actual de tirar endavant aquesta nova línia de treball que representarà la creació d’un grup de consum. La iniciativa respon a la voluntat col·lectiva d’intentar millorar les nostres pautes de consum actuals per fer-les més properes, sanes i sostenibles i alhora poder reactivar i contribuir, per poc que sigui, a la petita economia de proximitat.

 El Grup de Consum “La Bajoca” del Casal Popular La Turba estarà format per persones o unitats familiars que han decidit ajuntar-se per tal de fer del consum, una acció de relació directa amb els productors. El grup no serà un grup tancat, qualsevol persona que hi estigui interessada en podrà formar part.

L’objectiu de “La Bajoca” és aconseguir productes de proximitat respectuosos amb el medi natural i social a preus assequibles i, al mateix temps, justos per als productors. Per això, procurarem que els productes que comprem siguin de producció local, prioritzant la producció ecològica i de confiança.

 Si t’interessa saber com funcionarà el grup, si vols conèixer quins productes i productors en formaran part, si tens idees o suggeriments a fer-nos o si, simplement, vols saber-ne més, aquest divendres, dia 12 d’abril, a les vuit del vespre farem una assemblea informativa al Casal Popular La Turba (C/Nou 12) per explicar-ho tot i saber quantes persones i famílies hi estan interessades.

 

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022