// ACTUALITAT

cassolada

Cada dia cassolada pel 9N a les deu de la nit des dels balcons de Valls

cassolada

 

El Casal Popular La Turba estarà obert diumenge tot el dia com a punt d’informació i trobada

 

 

Valls, 06/11/2014. L’Esquerra Independentista de Valls fa una crida a sortir al balcó i fer cassolada cada dia a les deu de la nit fins el diumenge, pal tal d’expressar el rebuig a les imposicions legals espanyoles contra el 9N i a enviar un avís també al Govern de la Generalitat de Catalunya perquè desobeeixi l’estat espanyol i es mantingui com a convocant de la votació a tots els efectes. Tal com va dir el diputat de la CUP David Fernández, “aturar els preparatius del 9N seria una traïció”.

Els darrers dos dies ja s’han fet repics de cassola en alguns barris de Valls i l’Esquerra Independentista proposa d’estendre-ho a tota la ciutat i comarca.

 

Durant tota la jornada del 9N el Casal Popular La Turba (C/Nou 12) estarà obert i funcionarà com a punt de trobada i d’informació, repartiment de butlletes (no marcades) i seguiment del recompte de resultats. A partir de les 14h hi haurà un dinar popular, al qual cal apuntar-se a info@laturba.cat. Qualsevol persona del Barri Antic que no tingui clar com anar a votar o no hi pugui anar sola, pot recórrer al Casal per a demanar-ho.

 

L’Esquerra Independentista anima tothom a anar a votar diumenge passi el què passi i a desobeir qualsevol impediment que pugui sorgir. També informa que calen voluntaris el 9N per a diferents tasques de suport a la votació, qui hi estigui interessat pot informar-se a info@laturba.cat o al 653 99 33 26.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022