// ACTUALITAT

fabrica_munecas

DESPULLA’T DEL CONSUM

Aquest proper cap de setmana el Casal Popular la Turba organitza unes jornades sobre el consum responsable centrades en la roba i la moda sota el lema Despulla’t del consum.

El divendres 11 a les 20:30h hi haurà la projecció del documental ‘Les costures de la pell’. Rodat el 2013 parla sobre la falta de drets de les dones que s’han passat la vida cosint. Que conquereixin els seus drets dependrà de la seva capacitat d’apoderar-se.

Un cop finalitzat el documental hi ha organitzat un sopar tertúlia al voltant de la temàtica dinamitzat per Lu Quintero, geògrafa i tècnica de consum al Consell Comarcal.

Dissabte al matí de 11 a 14h està previst un mercat de segona mà de roba i complements on pot participar tothom que vulgui. Durant la setmana i fins dissabte està prevista la recollida de roba en dessús per tal de donar-li una segona vida. Per tothom qui vulgui també hi haurà informació disponible sobre alternatives de consum responsable. Per finalitzar els actes al migdia hi haurà un vermut musical.

despullat_consum_premsa

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022