// ACTUALITAT

photo_2016-11-19_19-44-25-1

La Turba organitza una xerrada sobre el paper dels mitjans de comunicació amb les violències de gènere

photo_2016-11-19_19-44-25-1

Es celebrarà el dissabte 26 de novembre a les 19h sumant-se a la programació de #vallscontraelmasclisme

La responsabilitat dels mitjans de comunicació en la lluita contra violència de gènere és indiscutible. La transmissió de notícies, la projecció de reportatges i documentals, els anuncis publicitaris, etc. no resten exempts del discurs sensacionalista i patriarcal.  Aquest missatge envers la dona-objecte manipulat i culpabilitzador és també un tipus de violència, i cal abordar-lo com a tal. Així, emmarcat en els actes del proper dia 25 de novembre, contra les violències masclistes, el Casal Popular la Turba organitza una xerrada per tractar el paper dels mitjans de comunicació envers les violències masclistes. Aquesta està prevista pel proper dissabte 26 de novembre a les 19h, a la Turba – C/Nou núm. 12 de Valls.

La xerrada està encarada amb l’objectiu de ser una eina d’anàlisi i reflexió entorn a aquest tema, que permeti adoptar una postura crítica envers les informacions que ens arriben a través dels mitjans de comunicació. L’acte comptarà amb Anna Celma (@Acelmamelero), llicenciada en Humanitats i en Periodisme, i que col·labora des del setembre de l’any 2014 amb el setmanari la Directa. Està especialitzada ens feminismes i co-coordina oficiosament la perspectiva de gènere en aquest mitjà.

Des del Casal la Turba s’anima a tots els vallencs i vallenques a participar a tots els actes organitzats en motiu del 25N, tant aquells organitzats des del consistori com als que uneix la plataforma #vallscontraelmasclisme.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022