// ACTUALITAT

Inici Web Noti La Bajoca

DIJOUS 27 DE MARÇ A LES 18.30 h. PORTES OBERTES AL GRUP DE CONSUM LA BAJOCA

Dijous dia 27 de març esteu convidats a les portes obertes del Grup de Consum La Bajoca.

El Grup de Consum La Bajoca està basat en la relació directa entre productor i consumidor. L’objectiu és aconseguir productes de proximitat respectuosos amb el medi natural i social a preus assequibles i, al mateix temps, justos per als productors. Per això, procurem que els productes que comprem siguin de producció local, prioritzant la producció ecològica i de confiança.

El grup de Consum està format per un seguit de nuclis familiars que junts s’organitzen autònomament, sense intermediaris, per tal d’establir una relació comercial directa amb productors de proximitat.

L’organització del Grup de Consum és horitzontal i les decisions es prenen per consens durant les assemblees del Grup. Està format per nuclis familiars, dels quals mínim un ha de ser soci o sòcia del Casal.

Les comandes i el repartiment dels productes es fa setmanalment a través d’una pàgina web (http://consum.laturba.cat/) gestionada per una persona dedicada.

El repartiment dels productes té lloc el dijous, de 19 a 21h en horari d’hivern i de 19 a 22h en horari d’estiu. La persona dedicada rep els productes dels proveïdors i els reparteix en caixes pels nuclis familiars. La comanda es fa setmanalment pel producte fresc o en estoc, tot i això hi ha alguns productes i productors que la seva freqüència és quinzenal, mensual i en el cas de la vedella trimestral.

Actualment tenim verdura, fruita, carn (pollastre porc i vedella), embotits, formatges, llegums, farines, oli, vi, cervesa, fruits secs, pa i pastes, melmelades, mel, cosmètica natural, etc.

COM ASSOCIAR-SE?

Per a participar en aquest grup de consum podeu escriure un correu a l’adreça labajocadevalls@gmail.com

La web del grup de consum és aquesta: http://consum.laturba.cat/

Si voleu accedir a la web per consultar al llistat de productes, prèviament us enviarem un nom d’usuari.

Us esperem el dijous a les 18.30 h. al Casal Popular La Turba

Interior Web Noti La Bajoca

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022