// ACTUALITAT

juratConcursFotos

Dissabte 23 de Novembre hi haurà la deliberació del jurat de la 8ena edició del concurs de fotografia Patrimoni Vallenc

Aquest any es realitzen dues activitats relacionades amb el concurs, una xerrada de Jep Martí sobre l’estat del patrimoni fotogràfic (públic) vallenc i el passi del documental “Interior de Paisatge” de la vallenca Elisenda Trilla.
Aquest divendres 22 de novembre s’acaba el termini per a presentar les fotografies al concurs de fotografia Patrimoni Vallenc. Es poden entregar les al Casal Popular La Turba, c. Nou 12; al bar “El Safareig”, plaça de l’Oli 12; l’IEV al c. Jaume Huguet 1; i a l’estudi de Fotografia Carles Cubos, Muralla del Castell, 3.
L’objectiu del concurs és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’una vessant artística com la fotografia. L’autor/a pot escollir qualsevol monument, edifici, escultura, pintura, document, paisatge rural, natural, urbà o element cultural pertanyent al terme municipal de Valls.
Cada participant pot presentar fins a 3 fotografies, en format  20×30 cm. Les imatges poden ser en color o en blanc i negre.
Els premis d’enguany són els següents:
– 1r premi                                                           300.00 €
– 2n premi                                                           200.00 €
– Premi Sopes d’All                                                  100.00 €
– Premi FOTOMÒBIL (fotografies fetes amb telèfons mòbils) val per 50.00 € en material fotogràfic

Aquest  dissabte 23 de novembre, a 2/4 de 7 del vespre en sessió oberta, es reunirà el jurat al Casal Popular la Turba per deliberar.
El dimarts 26 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre al Casal Popular la Turba de Valls tindrà lloc la xerrada El patrimoni fotogràfic (públic) vallenc: un estat de la qüestió, a càrrec de Jep Martí, director de l’Arxiu Municipal de Valls
El dijous 28 de novembre a les 8 del vespre, es farà l’entrega dels premis a Sant Roc (IEV).
I finalment, diumenge 1 de desembre a les 7 del vespre al Casal Popular la Turba, tindrà lloc el passi del documental “Interior de Paisatge” de la vallenca Elisenda Trilla.
Per a més informació es poden consultar les bases a http://www.laturba.cat/projectes/concurs-fotografic-patrimoni-local/

juratConcursFotos

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022