// ACTUALITAT

xcanviar-hotot

El 16è Aniversari del Casal Popular La Turba dedicat a la campanya “Independència per canviar-ho tot”

Dissabte 26 esmorzar, vermut, concert de King Morro i festa al carrer de la Zeta

Valls, 21/10/2013. El Casal Popular La Turba va començar la celebració del seu 16è aniversari dissabte 19 amb el dinar de germanor en motiu del 1r Correbous de Valls. A la tarda, membres del Casal es van desplaçar a Barcelona per assistir a la manifestació “Independència per canviar-ho tot”, campanya que han engegat els diferents col·lectius de l’esquerra independentista. Aquesta campanya es presentarà a Valls aquest dijous 24 a les 20h a Casa Caritat, en una xerrada sobre el procés independentista organitzada conjuntament amb la CUP i que comptarà amb la participació de Ferran Civit, de l’Assemblea Nacional Catalana, Sandra Ezquerra, del Procés Constituent i Anna Gabriel, de l’esquerra independentista.

El dissabte 26 a les 11 del matí al carrer de la Zeta hi haurà una llangonissada popular per esmorzar i a les 12.30 vermut i concert del nou grup vallenc King Morru, format per components de Maitips i Jordi Jubany. Durant la tarda i vespre hi haurà música i festa al Bar del Casal.

 

8è Concurs de Fotografia “Patrimoni Vallenc”

El Casal continuarà l’activitat d’aquesta tardor amb el 8è Concurs de Fotografia “Patrimoni Vallenc”, que compta amb premis de 300, 200, 100 i 50 euros. Enguany s’incorpora un premi en col·laboració amb “sopes d’all”, que aquest mes està realitzant una sèrie d’activitats de descoberta dels torrents de Valls. La deliberació del jurat és pública i es podrà presenciar el dia 23 de novembre a les 18:30 h al Casal Popular la Turba. Podeu consultar les bases del concurs aquí.

Pel Casal Popular La Turba, que va presentar al·legacions per a la protecció d’elements patrimonials durant la reforma del PERI del Barri Antic, aquest és un curs polític clau per a la conservació dels torrents i del patrimoni arquitectònic local, ja que amb la renovació del POUM les entitats i persones sensibles a la conservació del patrimoni hauran d’estar molt atentes perquè no es repeteixin situacions que en el passat han fet desaparèixer elements patrimonials importants.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022