// ACTUALITAT

La Turba presenta una dotzena d’activitats per celebrar la VallsFMPopular 2021

Els espectacles es realitzaran a la plaça dels Pins de la Xamora i a Ca l’Alemany

Valls, 2/6/2021. El Casal Popular La Turba presenta per la Festa Major d’aquest 2021 una dotzena d’activitats. En aquest sentit, durant les últimes setmanes l’entitat ha estat treballant per poder oferir propostes culturals presencials però, alhora, complint totes les normes de seguretat que imperen arran de la crisi sanitària.

El bou de Valls obrirà la VallsFMPopular

El divendres 18 començaran les activitats organitzades dins la VallsFMPopular amb l’assaig del bou i del bouet. A partir de dos quarts de vuit del vespre hi haurà el concert del grup Corrandes són corrandes, que oferirà el seu repertori de cant improvisat. La jornada acabarà amb un sopar de pa i porta. Per tal de poder assistir a aquestes activitats cal fer reserva prèvia a boudevalls@tinet.cat

La plaça dels Pins, el nou escenari del Casal per la Festa Major d’enguany

Després de realitzar la majoria d’activitats al pati de Casa Caritat, enguany aquest espai ha estat reservat per l’Ajuntament de Valls. Tot i les poques facilitat donades, el Casal ha decidit, finalment, traslladar les activitats a la plaça dels Pins, al barri de la Xamora.

La plaça quedarà completament tancada els dies en què es realitza activitats per tal de poder complir amb les mesures de seguretat de la pandèmia. Alhora, per totes les activitats cal reserva prèvia, o bé enviant un correu electrònic (dia 18) a boudevalls@tinet.cat o bé comprant una entrada a la web laturba.cat/botiga.

Les entrades són a preus popular i serveixen per poder assegurar l’assistència de les persones que reservin i, alhora, ajuda a fer autosuficient les activitats organitzades per l’entitat.

Els clàssics del Casal es mantenen aquest 2021

Hi ha algunes propostes de l’entitat que ja s’han convertit en un clàssic de la Festa Major. És el cas de la Boladissada, que enguany arriba a la seva desena edició, i que es celebrarà el dissabte 19 a partir de les 7 de la tarda. A més, el Casal manté l’opció del pack del boladís, per poder fer els boladissos a casa o on es vulgui.

L’entitat també celebra el sopar de revetlla (dia 23) i l’Últim Boladís (dia 25) i manté el bingo de festa major (dia 20), que es va incorporar l’any passat a la programació i va esdevenir tot un èxit. A més a més, la plataforma Alt Camp no té por ha organitzat un concert per recollir fons la tarda del dia 22.

Teatre de petit format a Ca l’Alemany i espectacle infantil amb Eudald Ferré, novetats d’enguany

Ca l’Alemany, situat al carrer dels metges 14, s’afegeix enguany als espais culturals que utilitzarà el Casal per fer activitats culturals. En concert, els dies 21 i 22 s’hi representarà un monòleg de petit format a càrrec de la Marta Ruiz Bonet. Aquest monòleg és una adaptació del personatge de la Colometa de La Plaça del Diamant de Rodoreda.

Pels més petits, s’ha programat un espectacle infantil amb la companyia Eudald Ferré, el diumenge 20 a partir de les 18:30h a la plaça dels Pins.

“La gent només vol el que li correspon”, lema de la VallsFMPopular

Coincidint amb el 150è aniversari de la Comuna de París, l’entitat ha escollit aquesta frase d’Eugène Pottier per l’edició d’enguany. El lema és una crida a la mobilització pels drets bàsics que ens corresponen com a ciutadanes. Amb el lema i disseny d’enguany es faran samarretes, que s’hauran d’encarregar prèviament.

Aquestes activitats culturals han comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria d’ajuts a “Accions culturals i d’interès ciutadà per a l’any 2021”

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022