// ACTUALITAT

Pano_Mani_1_de_Maig_Tarragona

L’Esquerra Independentista convoca una manifestació l’1 de maig “per superar el capitalisme”

L’Esquerra Independentista convoca una manifestació l’1 de maig “per superar el capitalisme”

Sortirà a les sis de la tarda des de l’Hospital Santa Tecla de Tarragona

“Cal superar el capitalisme” és el lema amb què les organitzacions de l’Esquerra Independentista i tothom qui s’hi vulgui sumar recorreran els carrers de Tarragona el proper 1 de maig. Sortiran de l’Hospital Santa Tecla a les sis de la tarda i acabaran a la plaça de la Font per conscienciar que hi ha alternatives al sistema que estem vivint i que cal construir-ho des de la base en favor dels drets de les treballadores.

1demaig

David Vidal, de la CUP de Reus, i Josep Maria Martorell, de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), han anunciat aquest matí la convocatòria per a la setmana vinent de la diada de l’1 de maig. Rere el lema “Nosaltres produïm, nosaltres decidim: cal superar el capitalisme!” l’Esquerra Independentista i tothom qui s’hi vulgui sumar recorrerà els carrers de Tarragona des de l’Hospital Santa Tecla, a la Rambla Vella, fins a la plaça de la Font, passant per Estanislau Figueres, Font del Centenari, Rambla Nova, Compte de Rius, Rambla Vella i carrer Portalet.

L’Esquerra Independentista no convoca “una manifestació més contra les retallades” perquè pensa que “les retallades, la crisi i la corrupció són inherents al capitalisme”. També, segons Martorell, “CCOO i UGT fa temps que no defensen els drets de les treballadores. Com a exemple, Ercros, a Flix, en què el Comitè d’Empresa no està d’acord amb el que han signat aquests dos sindicats”. Creuen que “hi ha altres maneres de fer, monopolitzen les protestes quan governa el PP i que hi ha molts espais que plantegen alternatives al capitalisme invisibilitzats”. Diuen “l’1 de maig no és només dels sindicats, sinó de totes les treballadores, i per això volem donar veu als qui no en tenen”.

Per últim han animat a tothom qui vulgui plantejar alternatives que treballi no tan sols per una diada sinó tot l’any com ho fa l’Esquerra Independentista, i han recordat la manifestació convocada per SOS Ensenyament i la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública aquest dijous a les set del vespre des de la plaça Imperial Tàrraco.
1maig2013

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022