// ACTUALITAT

assembleaDesobeim

Mobilització i desobediència per la independència

 

 

L’assemblea oberta celebrada dissabte a Valls debat sobre el procés independentista i aposta per la mobilització i la desobediència com a garants de la consulta

 

assembleaDesobeim

Valls, 29/09/2014. El dissabte passat es va celebrar a Valls una assemblea oberta sobre el procés independentista convocada per l’Esquerra Independentista i en el marc de la campanya “Desobeïm”. L’assemblea va comptar amb la presència d’Isabel Vallet, diputada de la CUP-AE, que va explicar com s’està vivint des del Parlament de Catalunya el procés i va evidenciar les contradiccions constants a dins del govern català, per concloure que a hores d’ara no està clar què acabarà passant, ja que el 9N no depèn només de la voluntat i el mandat popular sinó també dels interessos pactistes.

Davant d’aquesta situació, la cinquantena de persones assistents a l’assemblea estaven d’acord en què mantenir la mobilització popular és molt important per arribar al 9N i que quan el Tribunal Constitucional anul·li la consulta, cal exigir al govern català que desobeeixi i la mantingui, perquè unes eleccions no poden substituir la pregunta directa a la gent.

Des de la campanya “Desobeïm” es va proposar concentrar-se davant dels ajuntaments a les set de la tarda el dia que això passi. També es va demanar als assistents d’entrar en campanya i col·laborar en les accions que s’estan preparant. En aquest sentit, el dilluns 27 d’octubre hi haurà un acte a Valls de suport a la celebració de la consulta amb la participació de Teresa Forcades (Procés Constituent) i Manuel Delgado (Partit dels Comunistes de Catalunya), que parlaran sobre els motius d’esquerres i anticapitalistes per donar suport a la independència.

 

La campanya “Desobeïm pel referèndum, la independència i els Països Catalans” està oberta a tothom qui vulgui, organitzacions i entitats. Per a participar-hi només cal demanar-ho al telèfon 653 99 33 26.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022