// ACTUALITAT

Una vintena de fotografies gegants tornaran a omplir el Centre Històric de Valls

Com en anteriors edicions la mostra contarà amb les seves ja clàssiques instal·lacions fotogràfiques de gran format, en aquest cas una vintena, de 10 fotògraf i fotògrafes que romandran exposades a la vista de tothom. Noves ubicacions, a les mitgeres o a les façanes de cases abandonades, s’afegiran a les més de 40 fotografies penjades pels carrers del centre històric de Valls els anys anteriors, convertint el cor de la ciutat en un gran museu que, malauradament, va ampliant-se per la degradació del barri.
Juntament a aquesta gran exposició urbana, i com en anys anteriors, també compta amb altres activitats que enriqueixen la mostra, com exposicions, xerrades, presentacions o rutes guiades. Tot comença el dijous 30 de setembre amb la inauguració de les exposicions instal·lades a les sales de l’IEV (Institut d’Estudis Vallencs), en aquest cas la del jove fotògraf Martí Albesa sobre el fet migratori «La frontera Sud, a l’ombra del Nord» i la del Clic de fotoperiodisme jove organitzat per Diomira.

ELS l LES FOTÒGRAFS DE L’EDICIÓ 2021
Amb el tema Enyorança com a marc temàtic, l’organització ha escollit les fotografies dels i les autores participants, intentant, com en altres edicions combinar la presència de gent pròxima, ja sigui de Valls o del Camp de Tarragona, amb noms de més enllà, sempre respectant la paritat i barrejant diferents edats i experiències per mostrar la major diversitat possible.
Els i les fotògrafes escollides per aquesta edició són:
ARIADNA PUJOL I MARCOS, CRISTINA SERRA JOAN S. PUIG, SARA BOLDÚ, EDU ALEGRE, MÍRIAM VISO CAMPANYA, MANU MITRU, ANNA BOSCH MIRALPEIX, J. MANEL RAIGAL, MARTA SALLARÉS, MARTA FÀBREGAS, MARTÍ ALBESA, TIAGO ALMANÇA i amb la col·laboració d’INSPAI de la Diputació de Girona i de l’associació Diomira
S’instal·laran a les mitgeres i façanes seleccionades del Centre històric de valls.

Presentació de dues de les fotografies d’en Francesc Català-Roca per part del Museu de Valls.

TOTA LA INFORMACIÓ A WWW.MITGERES.CAT

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022