// ACTUALITAT

X CONCURS DE FOTOGRAFIA PATRIMONI VALLENC

capçelera 0110è Concurs de Fotografia; un any més, el Casal Popular la Turba de Valls i l’associació llumull, Accions Audiovisuals convoquen el concurs fotogràfic Patrimoni Vallenc; i com aquell qui no vol, ja complim el 10 anys.

Tal com hem fet aquest darrers anys, d’encarregar el cartell a professionals de la imatge o artistes com en Guillem Voltas, la Tati Ayala, la Berta Artigal, l’Eva Jolís i la Marta Parés, aquest any hem encarregat el cartell a la dissenyadora Alexandra Schafer.

El concurs de Patrimoni, es complementa amb el que organitza el IEV (Institut d’Estudis Vallencs) amb el tema de patrimoni Comarcal de l’Alt Camp.

L’objectiu del concurs Patrimoni Vallenc, és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’una vessant artística com la fotografia. L’autor/a podrà escollir qualsevol monument, edifici, escultura, pintura, document, paisatge rural, natural, urbà o element cultural pertanyent al terme municipal de Valls.

Aquest any seguim mantenint el premi FOTOMÒBIL (fotografies fetes amb telèfons mòbils). Podeu etiquetar-les amb el Hashtag

#concurspatrimonivallenc o enviant les imatges al següent correu electrònic: aleta@tinet.cat

Format i presentació: Cada participant presentarà 3 fotografies, en format  20×30 cm. Les imatges poden ser en color o en blanc i negre.

Premi FOTOMÒBIL (fotografies fetes amb telèfons mòbils)

Heu etiquetar-la amb els Hashtag #concurspatrimonivallenc

Volem que sigui una convocatòria oberta a tothom, per aquest motiu les persones que no disposin d’iPhone o Android podran publicar les seves fotografies fetes amb telefon mòbil, enviant les imatges al següent correu electrònic: aleta@tinet.cat

Identificació: Cal lliurar un sobre, amb el pseudònim i edat, que contingui les fotografies i un sobre tancat amb les dades de l’autor/a (nom, telèfon, correu electrònic, edat i població).

Termini: Les fotografies es poden enviar per correu abans del 13 de novembre o lliurar-les a mà fins el mateix dia de la deliberació.

La deliberació del jurat és pública i es podrà presenciar el dissabte 14 de novembre a les 18:30h al Casal Popular la Turba.

El divendres 20 de novembre a Sant Roc del IEV, s’entregaran els premis als participants guanyadors conjuntament amb els participants del concurs “Partimoni Comarcal de l’Alt Camp” que organitza el IEV.

Les fotografies s’hauran de lliurar a alguna de les següents adreces:

  • Casal Popular La Turba, c. Nou 12 – 43800 Valls (Alt Camp)
  • El Safareig, Pç del’Oli 12 – 43800 Valls (Alt Camp)
  • IEV, c. Jaume Huguet 1 – 43800 Valls (Alt Camp)
  • Fotografia Carles Cubos, Muralla del Castell, 3 – 43800 Valls (Alt Camp)

Aquest any s’atorgaran 3 premis, un primer premi valorat en 300€ i un segon de 200€ i el premi Joves amb una dotació de 100€. Aquest serà el tercer any que s’otorgarà un accèsic per la FOTOMÔBIL premiat amb un val de 50€.
El jurat, format per persones vinculades al patrimoni i a la fotografia, valorarà el contingut artístic i tècnic de les fotografies, el seu interès patrimonial, i tindran en compte el conjunt de la sèrie.

Per a qualsevol dubte, consulta o aclariment, els concursants es poden dirigir a:

aleta@tinet.cat; al tel. 620 673 774; o a través dels enllaços:

TOTES LES BASES :

http://www.laturba.cat/projectes/concurs-fotografic-patrimoni-local/

www.blocs.tinet.cat/blogpatrimoni vallenc 2015_cs3/patrimoni-de-valls

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022