// ACTUALITAT

Desconnecta’t del capitalisme, passa’t a les alternatives!

Al maig se celebren arreu del món activitats en motiu del Dia Internacional del Comerç Just, a Catalunya a través de la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, enguany amb el lema “Desconneca’t del Capitalisme, instal·lat les alternatives”.

Us oferim l’oportunitat de fer-ho de forma àgil a l’Install Party d’alternatives el 7 de maig al Casal Popular La Turba, d’11 a 14h

Com a consumidores, allò que triem afavoreix un model econòmic i social o un altre. Ara tenim opcions per canviar les coses: la Install Party comptarà amb la participació de Som Energia (llum), Eticom-Som Connexió (telefonia i internet), Fiare (banca ètica) i programari lliure. Membres d’aquestes alternatives assessoraran els participants i ajudaran a fer la tramitació on-line dels serveis que es vulguin “instal·lar”. En pocs minuts es podrà fer tot el recorregut: entrar “connectat al capitalisme” i sortir amb les alternatives instal·lades.

Productes de proximitat respectuosos amb el medi natural i social a preus assequibles

El dissabte set de maig hi haurà també portes obertes al local del Grup de Consum La Bajoca i es podran fer els tràmits per a fer-se’n soci. Podeu convidar familiars i amics que hi estiguin interessats.

 

QUÈ CAL PORTAR?

Dades bancàries i un document que acrediti la titularitat del compte.

– L’última factura de llum o telèfon.

Un ordinador per a instal·lar-se programari lliure (feu abans una còpia del contingut del vostre ordinador).

 

instal

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022