// ACTUALITAT

014 festa primavera x web

Dissabte 31 de maig el Bou de Valls a la Festa de la Primavera del Casal Popular la Turba

A menys d’un mes de la Festa Major de Sant Joan, el Bou de Valls es prepara per sortir al carrer.

Caretes del bou, assaig, arròs negre i una mica de musiqueta són les activitats que es podran fer el dissabte a partir de dos quarts de 12 del migdia al davant del Casal Popular la Turba.

Amb l’arribada de la primavera la gent surt al carrer i es comença a pensar i parlar de la Festa Major. Des del Casal Popular la Turba s’estan preparant diversos actes amb la presència del Bou de Valls. Aquest dissabte dia 31 de maig a les 11.30 la Turbina, el nou espai de transformació familiar del Casal Popular la Turba ha preparat una activitat perquè els més petits puguin mimetitzar-se amb el Bou i acompanyar-lo caracteritzats amb la seva imatge. Així que tots els nenes i nenes que vulguin una careta del Bou de Valls la podran pintar el dissabte al matí.

Tot seguit els portadors del Bou practicaran el ball acompanyats pels grallers de la Colla Gegantera El Calçot – aaeet. El vermut seguirà a aquest assaig públic a l’espera de l’arròs negre que se servirà per dinar. Per venir a dinar cal que us apunteu a info@laturba.cat. La festa continuarà amb musiqueta per parlar, ballar i passar-ho bé.

Activitats
11.30 Taller de la Turbina: “Pinta la teva careta del Bou”
12.30 Assaig obert del ball del Bou de Valls
13.30 Vermut
14.00 Paella popular: arròs negre valencià
16.00 Musiqueta

Hi esteu tots convidats!!!

014 festa primavera x web

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022