// ACTUALITAT

VallsFMPopular16

El Casal Popular la Turba presenta els actes de la FMPOPULAR 2016.

El Bou, la música i la reivindicació centren els eixos de la programació que comença el proper 18 de juny.

Un any més el Casal Popular la Turba presenta el seu programa d’actes de Festa Major. Aquest s’inaugura el proper 18 de juny a les 11.30h amb la presentació de la reproducció de joguina del Bou de Valls. Un acte pensat per a un públic familiar, on petits i grans podran gaudir de l’espectacle de les “2Princeses Barbudes”. Durant l’acte es podrà adquirir la joguina elaborada per Casa Bonifàs.

  2pb_SdV_foto

El dilluns 20 de juny a les 20.00h el pregó alternatiu de les festes de Vilabou donarà el tret de sortida a la 5a Boladissada Popular. El brindis amb boladís vindrà acompanyat de les cançons tradipatxangues del grup Morena. Els actes continuen l’endemà dimarts a les 20.00h amb l’anomenada “Espardenyada antifeixista”. Un vespre de música alternativa i dj’s, entre altres sorpreses, on es reivindicarà l’espardenya com a calçat de la festa major.

boladís

Durant el dia de la revetlla, el casal obrirà les portes a les 12.00h del matí perquè els més menuts puguin preparar i decorar el fogueró. A les 20.00h,  està previst el sopar de la revetlla. El sopar és obert a tothom, el preu és de 8€ pels socis de l’entitat i 12€ pels que no ho són. El tiquets es troben a la venda al bar “El Safareig” i al mateix Casal Popular la Turba.

Finalment,el 26 de juny a les 19.00h les provocadores i satíriques cançons de Divide&Wenceslao posaran fi a la FM’POPULAR d’enguany, amb el tradicional tast de begudes d’arreu dels Països Catalans.

1429715758_772238_72127800_fotograma_2

A més, el Casal Popular la Turba, juntament amb l’AAEET, participarà acompanyant al Bou de Valls a tots els actes del seguici popular. Tanmateix els dies 23, 24 i 25 de juny ens podreu trobar en una de les carpes als concerts del Solstici, al pàrquing del Barri Vell, on continuarà la festa fins altes  hores de la matinada.

Bou

Destacar la presència en tots els actes de la campanya No és No, per continuar agitant consciències i reivindicant que volem unes festes lliures d’agressions masclistes. Alhora, fomentar l’ús del got reutilitzable i contribuir en promoure unes festes el més ecològicament sostenibles possible.

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022