// ACTUALITAT

SANT JOAN CARTELL 2015

TORNA FM POPULAR !!!!

EL CASAL POPULAR LA TURBA PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE LA FMPOPULAR’15.

Cultura, festa, tradició i el record a Ovidi Montllor basen els actes que comencen aquest dissabte 13 amb el Bou de Valls com a protagonista.

L’olor a pólvora comença a intuir-se pels carrers de la nostra ciutat recordant-nos que tenim la Festa Major a tocar. I un any més el Casal Popular la Turba, juntament amb els col·lectius de l’Esquerra Independentista, presentem el programa d’actes de la Festa Major Popular 2015. Aquest any, en record d’una especial efemèride, els 20 anys de la mort del cantautor rehivindicatiu Ovidi Montllor. Una de les seves cançons més conegudes, “Perquè Vull”, posa títol a la programació de la Festa Major Popular 2015.

Els actes s’inauguren aquest dissabte dia 13 de juny. Una diada on el Bou de Valls serà el veritable protagonista. A partir de les 11.30 del matí els més petits podran gaudir d’un taller d’estampació de mocadors per acompanyar el Bou a les ballades de la Festa Major. Mentrestant s’iniciarà l’assaig de la dansa del Bou, obert a tots i totes amb ganes de ser portadors i balladors de la bèstia. La diada culminarà amb un vermut i una paella popular. Totes aquestes activitats estan organitzades per les dues entitats que cogestionen el Bou de Valls: el Casal Popular la Turba i l’AAEET.

El Bou de Valls ballarà tant a l’entrada com a la sortida a completes i tothom qui vulgui el pot acompanyar al Tomb del Poble del dia de Sant Joan.

Durant el mateix dissabte dia 13, el Casal també és trobarà a la plaça del Pati, participant de la fira d’entitats que organitza l’ANC.

El divendres 19 de juny a les 19.00h, el pregó de festes de VilaBou donarà el tret de sortida a la 4a Boladissada Popular. El brindis popular i l’actuació del cantant Joan Colomo amenitzaran la festa .

Com ja és tradició, podreu trobar la barra del Casal Popular i Arran durant les nits de concerts del Solsticidi, al pàrquing del Barri Vell. Com a novetat d’enguany, el Casal Popular ha programat pel diumenge 21 un concert amb el grup ATUPA, amb la col·laboració de la resta d’entitats de les barres.

Els actes de celebració continuen el dimarts 23 amb el sopar popular de Revetlla. El preu establert és de 8€ per socis i 12€ per no socis i 6 euros com a preu infantil. El tiquet es pot comprar fins el dia 19 de juny al bar el Safareig. Després de la diada de Completes hi haurà l’encesa del fogueró instal·lat a la plaça de la Zeta amb coca i cava per als assistents. Els nens i nenes de la Turbina seran els encarregats d’anar a buscar la flama del Canigó per encendre la foguera.

Els programa d’actes finalitza el dijous 25, a les 20.00h, amb el concert del grup Diluvi i el tast de Begudes de la Terra.

Tots els actes programats estan previstos per realitzar-se a la plaça de la Zeta.

Com a novetat d’enguany, el Casal disposarà de barrets exclusius de la Festa Major que es podran comprar al local de l’entitat durant els actes previstos i a la barra que disposa l’entitat al pàrquing del Barri Vell. També s’han fet samarretes de la FM Popular.

SI VOLEU COL·LABORAR SERVINT BEGUDES EN ALGUN TORN DE LA BARRA DE LA CARPA DEL CASAL, POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES I US PASSAREM LA GRAELLA DE TORNS PREVISTOS

Bona Festa Major!

Salut i lluita!

PERQUÈ VULL!

SANT JOAN CARTELL 2015
PERQUÈ VULL !!!!

 

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022